Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر علمی نوزدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق از فشار خون بالا و کنترل نشده به عنوان یکی از عوامل خطرساز بیماری های قلبی نام برد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،مسعود اسلامی در آستانه برگزاری نوزدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق که قرار است ۲۱ تا ۲۴ شهریور در سالن همایش های برج میلاد برگزار شود، گفت: هدف اساسی این کنگره ارائه جدیدترین مسائل علمی در زمینه بیماری های قلبی و عروقی است که بتوان آنها را در اختیار پزشکان قرار داد تا اطلاعات آنها هم همچون پزشکان دنیا در این زمینه به روز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور ۳۰ سخنران خارجی از کشورهای آمریکای شمالی، اروپا و ژاپن افزود: پیش بینی می شود در کنگره امسال در حدود چهار هزار نفر شرکت کننده داشته باشیم که هزار نفر آنها متخصص قلب و عروق هستند.

دبیر انجمن آترواسکلروز ایران در ادامه به ارائه روش های تشخیص نوین در زمینه بیماری ها قلبی در کنگره امسال اشاره کرد و گفت: این روش های تشخیصی شامل اکوکاردیوگرافی های سه و چهار بعدی، سی تی اسکن و استفاده از MRI در تشخیص بیماری های قلبی است.

وی همچنین به ارائه داروهای پیشگیری از سکته های مغزی در بیماران قلبی در کنگره امسال اشاره کرد و گفت: تعویض دریچه میترال از طریق پوست که چند ماه است در دنیا شروع شده در کنگره امسال مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

اسلامی با اعلام اینکه قرار است قبل از آغاز کنگره دو تا سه عمل تعویض دریچه میترال از طریق پوست و بدون عمل باز در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران انجام شود، افزود: این روش تعویض دریچه میترال توسط یک پزشک ایرانی که مقیم آمریکاست انجام خواهد شد.

دبیر علمی کنگره در ادامه به وضعیت بیماری های قلبی در کشور اشاره کرد و گفت: سکته های مغزی به دنبال نامنظمی های قلبی از جمله بیماری های شایع در کشور است.

وی با اعلام اینکه اکثر موارد سکته های مغزی ناشی از فشار خون کنترل نشده و یا نامنظمی های قلبی است افزود: در کشور ۶۰ درصد افراد بالای ۶۰ سال دچار فشار خون بالا هستند.

اسلامی با اعلام اینکه اولین تظاهر سکته مغزی فشار خون بالاست تاکید کرد: نیمی از افراد مبتلا به فشار خون بالا در کشور از بیماری خود اطلاع ندارند و نیمی دیگر از افرادی که مطلع هستند درمان موثر نمی گیرند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۰۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این اکتشاف می تواند نشانگرهای مشترک جدیدی برای افسردگی و بیماری های قلبی فراهم کند که به توسعه درمان هایی برای هر دو بیماری منجر شود.

هر دو بیماری مذکور مشکلاتی برای سلامت در جهان به حساب می آیند. طبق تخمین های اولیه ۲۸۰ میلیون نفر در سراسر جهان از افسردگی رنج می برند و از سوی دیگر ۶۲۰ میلیون نفر به بیماری های قلبی مبتلا هستند. برای مدت های طولانی تخمین زده می شد عوامل دخیل در سبک زندگی دلایل اصلی ارتباط میان این دو بیماری هستند. سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، ورزش نکردن و تغذیه نامناسب دلیل اصلی هر دو بیماری تلقی می شدند.

مولفان پژوهش جدید یک ماژول ژنی را به عنوان گروهی از ژن ها تعریف کرده اند که الگوی بیان مشابهی در شرایط مختلف دارند و به همین دلیل از لحاظ عملکرد مرتبط هستند.

بینیشا میشرا محقق دانشگاه تامپر در فنلاند در این باره می گوید: ما پروفایل بیان ژنی در نمونه خون افراد مبتلا به افسردگی و بیماری های قلبی را رصد کردیم و ۲۵۶ ژن در یک ماژول ژنی یافتیم که بیان آنها در سطح بالاتر یا پایین تر از متوسط، افراد را در معرض خطر ابتلا به هر دو بیماری قرار می دهد.

این تحقیق براساس پژوهش جوانان فنلاندی(YFS) انجام شده که عوامل ریسک ابتلا به بیماری های قلبی از کودکی تا بزرگسالی را بررسی می کند. این تحقیق در سال ۱۹۸۰ میلادی با حضور ۳۵۹۶ کودک و نوجوان ۳تا۱۸ ساله آغاز شد. محققان الگوریتمی را به کار گرفتند و با استفاده از داده های جمع آوری شده ۲۲ ماژول ژنی از خوشه بندی سلسله مراتبی ماتریس عدم تشابه کشف کردند که حاوی ۱۴ تا ۱۰۳۶۷ ژن مرتبط بودند.

نتایج تحقیق نشان داد یک ماژول ژنی به نام darkred با ۲۵۶ ژن ارتباط زیادی با هر دو بیماری دارد. این تحقیق در ژورنالFrontiers of Psychiatry منتشر شده است.

کد خبر 6098098 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • چطور می توان فشارخون بالا از روی انگشتان تشخیص داد؟
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • تشخیص فشارخون بالا از روی انگشتان
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد