Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-09@02:33:16 GMT

مصرف نمک یزدی‌ها دو برابر حد استاندارد است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۴۴۸۷

مصرف نمک یزدی‌ها دو برابر حد استاندارد است

به گزارش خبرگزاری بسیح از یزد، محمدرضا دهقانی پیش از ظهر امروز به مناسبت اجرای طرح بسیج ملی فشار خون در جمع خبرنگاران گفت: هدف از اجرای این طرح شناسایی حدود ۴۰ درصد از افرادی است که از بیماری فشار خون خود اطلاعی ندارند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: در گذشته مهترین علت مرگ و میر در کشور بیماری‌های واگیردار نظیر بیماری‌های عفونی و یا مشکلات حاد تنفسی بود که با پیشرفت علم پزشکی و کشف واکسن‌ها این عوامل کنترل و مرگ و میر‌ها کاهش یافت، اما متاسفانه امروزه به دلایلی مانند بالارفتن سن جمعیت کشور، تغییر در سبک زندگی مردم مثل تغییر عادات غذایی، کم تحرکی وماشینی شدن زندگی، رشد ۳ برابری بیماری فشار خون را رقم زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فشار خون بالا؛ شایع‌ترین علت بیماری‌های قلبی-عروقی
وی بیماری‌هایی مانند دیابت، سرطان‌ها و به ویژه بیماری‌های قلبی و عروقی را عامل اصلی مرگ ومیر‌ها در کشور دانست و اظهار داشت: شایع‌ترین علت بیماری‌های قلبی، عروقی فشار خون بالاست
دهقانی در بخش دیگری از سخنانش ابراز داشت: بر اساس پایش سلامت در سال ۹۶ بیش از ۳۰ درصد جمعیت بالای ۳۰ سال استان از فشار خون بالا رنج می‌برند و استان یزد در این زمینه در میانه‌های جدول فشار خون بالا در کشور قرار دارد.
وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم این بیماری را مهار کنیم نیازمند آگاهی دقیق از جمعیت درگیر با این بیماری هستیم وبرهمین اساس در پویش کنترل فشار خون بالا به دنبال شناخت این افراد هستیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این مطلب که این طرح در دوفاز از ۲۷ اردیبهشت ماه همزمان با روز جهانی فشار خون آغاز و تا ۱۵ تیرماه ادامه دارد اظهار داشت: در این طرح ۵۰ درصد افراد بالای ۳۰ سال و کلیه مادران باردار و بیماران دارای فشار خون مورد غربالگری قرار خواهند گرفت که انتظار داریم با اجرای این طرح ۸۶ هزار نفر دارای فشار خون بالا در استان شناسایی شوند.

روش‌های حضور مردم در پویش فشار خون
دهقانی دعوت از مردم برای مراجعه به مراکز درمانی، خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های سلامت، راه اندازی ایستگاه‌های فشار خون در بیمارستان ها، حضور ۱۵۰ پایگاه سیار در اماکن عمومی نظیر مساجد، تکایا، پارک‌ها و پایانه‌های مسافربری و مراجعه غیر حضوری از طریق سایت WWW.SALAMAT.GOV.IR را روش‌های پیش بینی شده برای اجرای این طرح عنوان کرد.
وی در تشریح استفاده از این سامانه ابراز داشت: مردم می‌توانند با استفاده از دستگاه‌های سنجش فشار خون عدد مورد نظر را با مراجعه به سامانه فوق و ورود کدملی و تاریخ تولد در این سامانه وارد کرده و از وضعیت فشار خون خود آگاه شوند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد مهمترین علت ابتلا به بیماری فشار خون را استفاده بی رویه از نمک دانست و گفت: میزان استاندارد مصرف نمک روزانه ۶ گرم بوده که متاسفانه سرانه مصرف در استان دو برابر استاندارد یعنی ۱۲ گرم است.
وی تصریح کرد: الگوی رفتاری غلط غذایی و استفاده از غذا‌های چرب، فست فود‌ها و مواد خوراکی نظیر سوسیس و کالباس از دیگر علل ابتلا به فشار خون بالا به حساب می‌آید.
انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۴۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین: در ساخت پهپاد‌های تهاجمی با برد بالا به تولیدی برابر با روسیه دست یافته‌ایم

اوکراین روز چهارشنبه اعلام کرد که به توانایی تولید برابر با روسیه در زمینه ساخت پهپاد‌های تهاجمی با برد بالا و عمل کننده در عمق دست یافته است.

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،این نوع پهپاد‌ها به سلاحی کلیدی برای مسکو در حملات دوربرد طی ۲۶ ماه تهاجم نظامی علیه خاک اوکراین تبدیل شده‌اند.

از آنجایی که اوکراین در کوتاه مدت قادر به رقابت با زرادخانه عظیم موشک‌های کروز و بالستیک روسیه نیست، هم‌اکنون بر توسعه و تولید پهپاد‌های دوربرد تمرکز کرده تا بتواند پاسخ حملات هوایی روسیه را که طی ۲۶ ماه اخیر بار‌ها علیه این کشور انجام داده، بدهد.

هرمان اسمتانین، رئیس شرکت دولتی تولید سلاح و تجهیزات نظامی در اوکراین به یک رسانه متعلق به وزارت دفاع این کشور گفت: «اوکراین در سال جاری از نظر میزان تولید پهپاد‌های انتحاری که مشابه پهپاد‌های شاهد-۱۳۱ و شاهد-۱۳۶ هستند، به روسیه رسیده است.»

پهپاد‌های شاهد، که به گفته‌ی کی‌یف ابتدا از ایران خریداری و سپس بخشی از تولید آن در منطقه‌ی تاتارستان روسیه بومی‌سازی شد، از زمانی که برای نخستین در پاییز ۲۰۲۲ علیه اوکراین مورد استفاده قرار گرفتند، به ابزار و سلاح اصلی حملات هوایی روسیه تبدیل شدند.

این پهپاد‌ها که مملو از مواد منفجره هستند و با برخورد به هدف منفجر می‌شوند، به دلیل صدای وزوز موتورهایشان هنگام پرواز بر فراز آسمان، از سوی اوکراینی‌ها «موتور گازی» لقب گرفته‌اند.

هرمان اسمتانین، رئیس شرکت دولتی تولید سلاح و تجهیزات نظامی در اوکراین در ادامه بدون ارائه جزئیات بیشتر گفت که اظهارات او در خصوص برابری تعداد تولید پهپاد با روسی، شامل انواع دیگری از پهپاد‌های تهاجمی نیز می‌شود.

اوکراین در سال جاری ده‌ها حمله پهپادی به پالایشگاه‌های نفت در عمق خاک روسیه انجام داده و همچنین تأسیسات نظامی و ناوگان دریای سیاه روسیه در شبه جزیره کریمه تحت اشغال مسکو را هدف قرار داده است.

به گزارش رویترز، بنا به ادعای یک منبع اطلاعات نظامی در کی‌یف، اوکراین در یکی از حملات پهپادی اخیر، کارخانه‌ای را در تاتارستان هدف قرار داده است.

مقامات روسیه، اما اعلام کرده‌اند که در این حمله خوابگاهی واقع در یک سایت صنعتی در منطقه ولگا هدف قرار گرفته است.

آژانس اطلاعات نظامی اوکراین می‌گوید که روسیه قادر است ماهانه تا ۳۵۰ فروند پهپاد شاهد تولید کند.

این در حالیست که مسکو آماری در خصوص میزان تولید پهپاد در این کشور ارائه نمی‌دهد و این اطلاعات را محرمانه تلقی می‌کند.


دیگر خبرها

  • اوکراین: در ساخت پهپاد‌های تهاجمی با برد بالا به تولیدی برابر با روسیه دست یافته‌ایم
  • ۲۰ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • چطور می توان فشارخون بالا از روی انگشتان تشخیص داد؟
  • تشخیص فشارخون بالا از روی انگشتان
  • اگر این بیماری‌ها را دارید غذای کنسروی نخورید
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت